Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2008 19:25

Розважальний центр у Лубнах спорудили у формі літаючої тарілки

Автор: фото: Софія СПІВАК
  Віктор Тесленко у 1980-му вперше побачив літаючу тарілку. Будинок культури у Лубнах він із партнерами збудував у формі НЛО
Віктор Тесленко у 1980-му вперше побачив літаючу тарілку. Будинок культури у Лубнах він із партнерами збудував у формі НЛО

29 квітня в Лубнах о 19.00 відкриють молодіжний розважальний центр "НЛО+". Він має скляні стіни та прозорий купол. Співвласник центру і власник ресторану "Калина" в селі Пишне Лубенського району Віктор Тесленко звів "НЛО+" у формі літаючої тарілки, яку він бачив над містом 17 листопада 1986 року.

— На відкритті "НЛО+" виступатимуть Тіна Кароль та діджей Андрій Балконський, який входить у десятку кращих діджеїв України, — переказує арт-директор центру Павло Аратюнян, 27 років. — Співатимуть учасниці телепроекту "Шанс" лубенки Юлія Завгородня та Яна Кулик. Після дванадцятої покажуть стриптиз-шоу.

"НЛО+" має два рівні. Глядацька зала вміщує до 350 чоловік. Знизу — танцювальна зона, бар. По центру — майданчик для діджеїв, над ним танцюватимуть стриптиз. На другому поверсі — зала із м"якими меблями, бар і VIР-зона.

Тарілку збудували на місці танцмайданчика в Центральному парку. У Лубнах немає Будинку культури. Через аварійний стан старий заклад зносять. Тож деякі міські заходи, виступи творчих колективів проводитимуть саме в "НЛО+".

На спорудження центру витратили 3 млн грн. Третину від цієї суми вклав Тесленко. Решту — французькі інвестори.

— Я двічі бачив НЛО, — розповідає Віктор. — Навесні 1980 року їхали з донькою з міста в село до моїх батьків. Сутеніло, небо було в хмарах. Коли почав іти дощ та заблискало, зупинив машину. Це було біля села Тишки, недалеко від посту ДАІ. Глянув на небо й метрів за триста побачив літаючу тарілку. Знизу вона підсвічувалася. Промені розходилися на різні боки. Я злякався. Опустив скло, щоб роздивитися. Але з машини не вийшов. Хвилини за три тарілка зникла.

Тесленко каже, 17 листопада 1986 року він із великою компанією також бачив, як у небі над Лубнами з"явився літаючий об"єкт, схожий на сигару.

На відкриття "НЛО+" розкупили майже всі квитки. Місця на першому поверсі коштують 250 грн, на другому — 300–400. Квитки можна придбати в Лубнах по вул. Радянській, у касі в магазині "Ельдорадо" або замовити за телефонами: 8 (097) 400 30 17, 8 (050) 276 35 06. У будні квитки коштуватимуть 30–40 грн, у вихідні — 50–60.

У сусідніх райцентрах комплексів подібних, до "НЛО+", немає.

Зараз ви читаєте новину «Розважальний центр у Лубнах спорудили у формі літаючої тарілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути