Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2009 17:49

Миколу Плотника застрелили на полюванні

21 січня в лісі поблизу села Сенча Лохвицького району 50-річний місцевий житель із власної рушниці вбив 46-річного Миколу Плотника. Мисливець сприйняв чоловіка за звіра. Вистрелив йому в груди.

— Мисливці полювали зайця та лисицю на закритті сезону, — розповідає Юрій Сулаєв з обласної міліції. — До лісу вийшли п"ятеро чоловіків. О п"ятій вечора, коли вже почало смеркати, пролунав постріл.

У Миколу Плотника влучив водій одного з місцевих підприємств. Він полював самостійно. Плотник помер від внутрішнього крововиливу. Чоловік, що стріляв, не тікав. Мисливці одразу викликали міліцію та "швидку".

У Плотника є дорослий син В"ячеслав. Чоловік раніше жив у селі Червоні Луки Лохвицького району. Переселився з сином у Бодакву, де почав жити в цивільному шлюбі з місцевою Оленою Коваленко.

— Нормальний чоловік, непитущий, — розповідає працівниця Бодаквівської сільради, не називається. — Мисливець був затятий. Його син недавно поїхав на заробітки в Москву. Але зразу ж був змушений вертатися, бо батька вбили. Тепер може й жити не матиме де. В Олени є власний дорослий син, вона В"ячеславові ж не рідна матір.

У селі кажуть, мисливці полювали біля Сенчі в заповідній зоні. Говорять, стріляв Володимир Лисенко, колишній єгер. Переказують, його попередили, що в лісі полюють п"ятеро мисливців.

Миколу Плотника поховали 27 січня на кладовищі в Бодакві. Чоловіка, який стріляв, міліція затримала. Рушницю вилучили. Скоєне кваліфікують як вбивство через необережність. За це передбачено покарання обмеженням волі  до п"яти років, або позбавленням волі на цей самий строк.

Зараз ви читаєте новину «Миколу Плотника застрелили на полюванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути