Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2010 20:38

"Путінські вовки" аплодували Табачнику

"Путінські вовки" аплодували Табачнику

Під час концерту у рамках доброчинної акції Всенародна допомога ветеранам Великої Вітчизняної війни "Всім миром", міністр освіти та науки Дмитро Табачник вчергове наголосив, що українські підручники з історії потребують змін.

"Ми завжди шанували пам'ять про Велику Вітчизняну війну. Ми у великому боргу перед ветеранами. Маємо дуже просту задачу- зробити так, аби правда про історію повернулася у шкільні підручники. Щоб кожен учень середньої школи в Україні знав, що була Велика Вітчизняна війна".

На цих словах йому почали аплодувати байкери з угрупування "Нічні вовки", з якими товаришує прем'єр Росії Володимир Путін. На цьому заході вони сидять у першому ряду поруч з ветеранами.

У свою чергу академік Петро Толочко сказав наступне:

"Нас намагалися відучити говорити Велика Вітчизняна війна. Це кощунство. Якби ми жили так, як жили останні п'ять років, ми б перетворилися на перекотиполе, на людей, які не знають власного коріння", - зазначив історик.

Нагадаємо, на концерт прийшли політики: перший віце-прем'єр Андрій Клюєв, міністр оборони Михайло Єжель, міністр кабінету міністрів Анатолій Толстоухов. На концерті також присутні російські високопосадовці: перший віце-прем'єр РФ Ігор Шувалов, заступник керівника Апарату уряду РФ Юрій Ушаков, посол Росії в Україні Михайло Зурабов.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Путінські вовки" аплодували Табачнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

173

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути