четвер, 26 серпня 2010 10:06

На Турчинова риють компромат - Луценко

На Турчинова риють компромат - Луценко

Вірогідність арешту колишнього першого віце-прем'єра Олександра Турчинова висока.

Про це газеті "Сегодня" заявив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко.

"Останнім часом Генпрокуратура вирішує тільки одну задачу - шукає компромат на Олександра Турчинова і ймовірність його арешту висока", - сказав він.

За словами Луценка, "саме з цією метою раніше і були затримані чиновники Кабміну Юлії Володимирівни".

"Судіть самі. При Тимошенко всі ці люди працювали в державних органах, які вели листування з Олександром Турчиновим. А тепер їх, мабуть, намагаються змусити дати проти нього свідчення", - зазначив лідер "Народної самооборони".

Нагадаємо, що зараз під арештом перебувають колишній перший заступник голови "Нафтогазу" Ігор Діденко і екс-глава Держмитниці Анатолій Макаренко.

За інформацією видання, Макаренко - близький друг соратника Турчинова БЮТівця Андрія Кожем'якіна.

Також оголошено у розшук за підозрою в зловживаннях з тендерними процедурами в аеропорту "Бориспіль" екс-міністра економіки Богдана Данилишина. Заарештовано і колишнього в. о. міністра оборони Валерія Іващенка.

"Є логіка і в тому, що, перебуваючи в Кабміні, всі підозрювані тісно спілкувалися з Турчиновим, оскільки він курирував в уряді фінанси і паливно-енергетичний комплекс. А також займався вирішенням газових проблем", - йдеться у публікації.

Крім того, БЮТівець Сергій Власенко зазначив: "Арештовувати Тимошенко владі невигідно з точки зору електоральної підтримки, але при цьому вони будуть робити все, щоб обмежити свободу людей, які були навколо неї".

У свою чергу регіонал Михайло Чечетов заявив: "Вони спеціально роздувають скандал, щоб хоч якось підняти свій рейтинг перед місцевими виборами".

"Не підтверджують чутки про "підкоп" під Турчинова і в правоохоронних органах. Заступник генпрокурора Ренат Кузьмін покрутив пальцем біля скроні і сказав, що дурниці не коментує. А в прес-службі СБУ зазначили, що не мають наміру обговорювати різні домисли", - йдеться в публікації.

Зараз ви читаєте новину «На Турчинова риють компромат - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути