Ексклюзиви
середа, 25 серпня 2010 11:59

Турчинова арештують до Нового року?

Турчинова арештують до Нового року?

Політолог Віктор Небоженко вважає політичним арешт екс-першого заступника міністра оборони Валерія Іващенка.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Влада вибиває економічний фундамент з-під ніг політичної опозиції. Задача - налякати і змусити бізнесменів перейти на сторону нової влади. Янукович створює прецедент, який потім буде використаний проти нього. Той, хто виграє у "регіоналів", буде так само саджати міністрів та їх заступників", - зазначив експерт.

Небоженко наголосив, що нова влада вибиває міцні регіональні опори опозиції. "Андрій Сенченко - кримський політик. Тому не може апелювати до Львова, Донецька або Києва. Він буде захищатися в Криму. Буде мобілізовувати своїх друзів та знайомих. Йому немає куди подітися. Може виїхати кудись закордон. Але як тільки бізнесмен від'їжджає з країни, руйнується його бізнес. Тому Сенченко буде триматися до кінця. Він зараз намагатиметься піти на переговори з комуністами чи татарами, щоб якось захистити свій бізнес. Інакше його будуть відбирати", - зауважив він.

Політолог впевнений, що влада знищує високопосадовців з оточення Юлії Тимошенко і добирається до Олександра Турчинова. "Це буде самий голосний піар-арешт. Скоріш за все, ближче до Нового року", - додав експерт.

Нагадаємо, 21 серпня Військовою прокуратурою був затриманий екс-перший заступник міністра оборони Валерій Іващенко. Звинувачують у незаконному ухваленні рішення про реалізацію майна Феодосійського судномеханічного заводу. У Генпрокуратурі підозрюють, що новим власником причалів та іншого майна заводу став Андрій Сенченко.

Зараз ви читаєте новину «Турчинова арештують до Нового року?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути