середа, 25 серпня 2010 10:53

У влади відсутні гальма, коли мова йде про гроші - "бютівець"

У влади відсутні гальма, коли мова йде про гроші - "бютівець"
"Бютівець" Андрій Сенченко стверджує, що не є власником Феодосійського судномеханічного заводу. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я не є власником цього заводу – ні його майна, ні причалів. За мене взялися, тому що починається новий політичний сезон. А я - активний член команди Тимошенко. Представники влади в черговий раз поливають опозицію брудом", - зазначив депутат.

За словами Сенченка, влада воює не тільки з опозицією, але й з усією країною.

"Вони підвищують ціни і витягають з бюджету п'ять з половиною мільярди доларів через рішення Стокгольмського суду по "РосУкрЕнерго". В цей же час будь-якими методами затикають рота опозиції. Щоб прості громадяни не знали правду про те, що відбувається. За ці гроші вони готові навіть розстрілювати мирні демонстрації на вулицях. Бо в них відсутні будь-які гальма і стримуючі фактори, коли мова йде про гроші", - зауважив він.

"Бютівець" повідомив, що за за три роки один раз був в міністерстві оборони.

"В той день було представлення Івана Свиди на посаду начальника Генерального штабу України. Я зайшов його привітати. Звичайно, я взагалі бачив Іващенка. Але ми з ним не друзі і не знаходимось в колі спілкування один одного. Тому контактів не підтримуємо", - пояснив Сенченко.

Нагадаємо, 21 серпня Військовою прокуратурою був затриманий екс-перший заступник міністра оборони Валерій Іващенко. Його звинувачують у незаконному ухваленні рішення про реалізацію майна Феодосійського судномеханічного заводу. У Генпрокуратурі підозрюють, що новим власником причалів та іншого майна заводу став Андрій Сенченко.

Зараз ви читаєте новину «У влади відсутні гальма, коли мова йде про гроші - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути