пʼятниця, 20 серпня 2010 11:13

Могильов визнав, що ДАІшники здають гроші керівництву

Могильов визнав, що ДАІшники здають гроші керівництву

Гроші, які даішники збирають для начальства, не доходять до міністра внутрішніх справ, а зависають на рівні середньої ланки.

Про це в інтерв'ю тижневику 2000 заявив глава МВС Анатолій Могильов.

"По лінії ДАІ страшно те, що за останні роки склалася така система, коли підлеглі збирали гроші для начальника, вгору. Ось цей корупційний ланцюжок потрібно рубати, різати, пиляти", - додав Могильов.

На питання чи обрубав він цей ланцюжок, Могильов відповів так: "Думаю, що обрубав, але підозрюю, що ще якісь ланки залишилися ... Зараз вони зависають десь на рівні середньої ланки, сюди не доходять точно".

Також він розповіла, що "з даішників вимагають показники, вимагали гроші".

"Ще в минулому році у них був податок з жезла. Якщо ти працюєш з жезлом, значить, повинен 50 доларів за тиждень начальнику здати, а де ти будеш їх брати, це твої проблеми. Природно, інспектор починає обдирати водія, інакше його з роботи виженуть. Такі факти ще є. І це розбещує ", - сказав міністр.

Нагадаємо, раніше народний депутат Геннадій Москаль (НУНС) обурився з приводу того, що Управління ДАІ Головного управління МВС в Київській області купило автомобіль Cadillac Escalade за ціною близько 1 млн. грн. За інформацією Москаля цим автомобілем користується міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

В МВС же заявили, що авто подарували, та використовують його лише для зустрічі закордонних гостей.

Зараз ви читаєте новину «Могильов визнав, що ДАІшники здають гроші керівництву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути