субота, 14 серпня 2010 15:46

Балога робить пропозиції щодо вступу до партії відомим людям

Балога робить пропозиції щодо вступу до партії відомим людям

На з'їзді "Єдиного центру" затвердили колегію лідерів. В неї входять зокрема Віктор Балога, Ігор Кріль, Вадим Карасьов, Ігор Попов, Леся Оробець, Кирило Куліков, Віктор Тополов, Володимир Бондар, Василь Петьовка, Ростислав Валіхновський. По черзі керуватимуть партією протягом двох місяців кожний.

"Я вже не голова, - зауважив Ігор Кріль. - Нам потрібні нові форми керівництва, щоб розвивати демократію".

У свою чергу після закінчення з'їзду Балога зазначив, що робить пропозиції щодо вступу до партії відомим людям, зокрема, як стало відомо кореспонденту Gazeta.ua, таку пропозицію отримала Марина Ставнійчук (екс-замглави секретаріату Віктора Ющенка - ред.).

"А що стосується фінансування, в нас немає домовленостей з представниками бізнесу. Великих грошей партія немає. Живимо і працюємо самі", - зазначив Балога.

З"їзд завершився за 3,5 години. Після закінчення учасників частували бутербродами з ковбасою та салом, печивом, шоколадними цукерками, фруктами. З'їзд проходив у задушливій атмосфері. У залі Києво-Могилянської академії не встановлено кондиціонерів, тому делегати часто виходили на вулицю, аби подихати свіжим повітрям. Деякі з них пішли, не дочекавшись кінця. У залі люди роззувалися, обливалися мінералкою та постійно скаржились на спеку.

Зараз ви читаєте новину «Балога робить пропозиції щодо вступу до партії відомим людям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути