понеділок, 02 серпня 2010 14:02

Шляховики подарують Януковичу нову супердорогу (ФОТО)

На в'їзді до Києва з боку Вишгорода почалася масштабна реконструкція дороги.

Шляховики обіцяють закінчити роботи до повернення з відпустки президента Віктора Януковича, який їздить по цій дорозі на роботу.

Між тим, працівники автодору категорично заперечують якийсь зв"язок між закінченням відпустки глави держави та ремонтом дороги.

"Чому подарунок президентові? Це плановий ремонт. Цю дорогу 26 років капітально ніхто не робив, а термін експлуатації - всього 15 років" - заявив начальник Вишгородського дорожньо-експлуатаційного управління Віктор Гончар.

За його словами, за добу по дорозі проїжджає 15-20 тисяч автомобілів, покриття вже практично немає, багато тріщин.

"Наприклад, дощ пройшов - з'являються ями, взимку посипали піском солоним - знову ями. На такий ремонт витрачали більше грошей, ніж на капітальний. А тепер 15 років ремонту цій дорозі точно не буде потрібно! На трасі буде освітлення. Ми робимо дорогу не для президента , а для всіх автомобілістів", - заявив чиновник.

Як зазначає ТСН, якість нової траси довжиною у 8 км дуже висока. З ділянки шляху Київ - Вишгород, по якій їздить на роботу президент, шляховики роблять аналог поки єдиною автомагістралі Київ - Бориспіль.

Нагадаємо, кілька днів тому президент Віктор Янукович обговорив з першим заступником голови Київської міськдержадміністрації Олександром Поповим шляхи вирішення найбільших проблем столиці. Янукович, в першу чергу, наголосив на необхідності реконструкції доріг у Києві.

Нагадаємо також, що Верховна Рада ухвалила рішення про секвестр бюджету. Серед статей головного фінансового документу, які були скорочені є і видатки на ремонт доріг.

Фото: Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Шляховики подарують Януковичу нову супердорогу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути