середа, 28 липня 2010 12:10

Волосюк звинуватив суддю Печерського суду у злочинах

Волосюк звинуватив суддю Печерського суду у злочинах

Суддя Печерського районного суду Києва Світлана Волкова, яка вела справу за позовом громадянина Володимира Волосюка проти Президента України Віктора Януковича, порушувала закони. Про це позивач сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я подав на неї в Раду суддів України, щоб її притягнули за це до кримінальної відповідальності, і поставили питання, чи може вона взагалі бути суддею", - зазначив Волосюк.

Він наголосив, що Волкова хотіла його дискредитувати. "Вона зробила багато порушень – злочинів. В ухвалі про відкриття впровадження назвала мене не Волосюком, а Цирюлем. Повістки на суд посилала невчасно. По закону мала б за 7 днів надіслати, а приходили день в день.

Спеціально це робила, щоб я не міг з'явитися на засідання. Деякі мої покази в журнал судового засідання не записувались. Бо вони не вигідні для суду та президента. Суддя не прийняла у нас жодного клопотання. Ставили питання, щоб допитали Ющенка, бо він займався цією справою. Щоб викликали генерального прокурора Медведька.

Він би мав пояснити, чому не вніс протест, коли почув слова президента. Вона відмовляла. Але, мабуть, зрозуміла, що я не хлопчик для биття, а професіонал, який знає всі нюанси. Бо постійно захищаю людей в судах", - розказав позивач.

Волосюк зауважив, що його цікавить тільки чесний і справедливий суд. "Я сподіваюсь, що поки буде йти суд, весь світ дізнається про ці дії президента. Що він не захищає український народ, а підлаштовується під Росію. Що він порушує закони", - додав він.

Нагадаємо, суддя Печерського районного суду Києва Світлана Волкова взяла самовідвід під час судового засідання у справі за позовом громадянина Володимира Волосюка проти Президента України Віктора Януковича, який 27 квітня 2010 року в Страсбурзі заперечив Голодомор як геноцид українського народу.

Зараз ви читаєте новину «Волосюк звинуватив суддю Печерського суду у злочинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути