вівторок, 08 червня 2010 16:37

5 канал та ТВІ не зможуть перемогти в "судах Януковича" - Тимошенко

5 канал та ТВІ не зможуть перемогти в "судах Януковича" - Тимошенко

П'ятий канал та ТВІ не мають шансів оскаржити рішення Окружного адміністративного суду міста Києва стосовно позбавлення їх частот.

Про це на прес-конференції заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Було б непогано звернутися до Вищого адміністративного суду, Київського апеляційного адміністративного суду і я думаю, що канали зможуть це зробити, але знаючи як складається ситуація, я можу з абсолютною точністю сказати, що канали не здатні самостійно виграти боротьбу у судах, бо суди живуть за вказівкою, яку їм дав Янукович", - зауважила лідер опозиції.

За її словами, рішення суду було особисто освячене президентом Віктором Януковичем. "Я думаю, що без вищого освячення ...Янукович дав команду СБУ тиснути на канали в тому числі стосовно тих частот....Він зачищає все, що залишилося в країні демократичною, все що здатнє розвиватися", - зауважила лідер опозиції, назвавши звернення журналістів до гаранта Конституції утопією

Нагадаємо, що 8 червня Окружний адміністративний суд міста Києва задовольнив позов групи Інтер та позбавив 5 канал та ТВІ частот.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «5 канал та ТВІ не зможуть перемогти в "судах Януковича" - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути