Ексклюзиви
вівторок, 08 червня 2010 12:22

У "5 каналу" відібрали частоти на мовлення

У "5 каналу" відібрали частоти на мовлення

Окружний адміністративний суд Києва повністю задовільнив вимоги групи телеканалів Інтер. Про це йдеться у повідомленні "5 каналу".

Таким чином, було оскаржене рішення Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення від 27 січня минулого року про виділення ТВі та 5 каналу частот на мовлення.

Тоді за підсумками конкурсу, через який відбувається суперечка, найбільшу кількість частот отримали телеканали Tbi - 33 частоти і "5 канал" - 26 частот. U.a. Inter Media Group виграла 20 частот.

Нагадаємо, редакційна рада 5 каналу звернулася з відкритим листом до Президента Януковича, у якому просить захистити журналістів у ситуації з судом.

В той же час, заступник голови Адміністрації Президента України Ганна Герман сказала, що порадиться з Президентом Віктором Януковичем щодо проблеми, яка виникла на "5 каналі".

Водночас екс-генпродюсер 5 каналу, депутат від НУНС Юрій Стець не виключає, що голова СБУ Валерій Хорошковський чинив  тиск на суд.

"Не секрет, що Хорошковський є членом Вищої Ради юстиції цієї країни. Не секрет, що він володіє прямим впливом щодо суддів в цій країні. Також не секрет, що пан Хорошковський асоціюється з групою компаній, до якої входять телеканали "Інтер", "НТН", "К1", "К2", і т.ін.", - сказав він.

Обком
Зараз ви читаєте новину «У "5 каналу" відібрали частоти на мовлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути