неділя, 11 квітня 2010 11:53

Упізнано 24 загиблих при аварії літака Качинського (ФОТО)
5

До теперішнього часу упізнані тіла 24 загиблих в результаті авіакатастрофи в Смоленській області, що сталась в минулу суботу, повідомили в СКП РФ в неділю.

"Умовно упізнаними можна вважати 24 загиблих в результаті катастрофи Ту-154. Це ті пасажири, тіла яких не отримали сильних пошкоджень або при яких були виявлені документи", - зазначили в СКП РФ.

У СКП повідомили також, що всі тіла, які були доставлені до Москви зі Смоленської області, оглянуті, по всіх призначені судово-медичні експертизи.

У центральному бюро судмедекспертизи в Москві працюють 37 слідчих, 45 судмедекспертів, криміналісти, розповіли в СКП РФ.

"Враховуючи характер катастрофи, тіла людей отримали сильні пошкодження", - підкреслили в СКП.

"Зараз ми чекаємо польських колег, після чого процедура упізнання буде продовжена", - підкреслили в Слідчому комітету.

В суботу, 10 квітня, брат Леха Качинського Ярослав упізнав президента і його дружину.

Як розповів Лужков, московські аеропорти готові прийняти родичів загиблих, а в московських готелях зарезервовано для них більше 200 місць. Всі родичі зможуть приїжджати в російську столицю без віз.

Нагадаємо, літак Ту-154, на борту якого знаходився польський президент Лех Качинський з дружиною, а також вищі державні чини Польщі, розбився під Смоленськом вранці 10 квітня. Президентський борт впав за 300 метрів від злітно-посадкової смуги аеропорту "Північний-Смоленськ".

За попередньою версією, причиною трагедії стала помилка пілота, який не прислухався до рекомендацій диспетчера не сідати в Смоленську через сильний туман. Ніхто з 97 пасажирів літака не вижив.

Інтерфакс-Україна, Lenta.ru

Фото: Reuters

Зараз ви читаєте новину «Упізнано 24 загиблих при аварії літака Качинського (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути