Ексклюзиви
субота, 20 березня 2010 13:42

Під Кабміном побили мітингувальників

Під Кабміном побили мітингувальників

Сьогодні вранці навпроти Кабінету міністрів зібралося зо 2 сотні людей. Вимагали відставки столичного мера Леоніда Черновецького.

У центрі натовпу видніється транспарант з написом "Черновецький, продай книгарню – купи дочці діаманти".

"Сьогодні Микола Азаров викликав до себе на килим Леоніда Черновецького, - розповідає кореспонденту Gazeta.ua директор центру "Інститут міста" Сергій Сергієнко. - Мають вирішувати питання про подальшу забудову міста. Насправді він зараз там йому каже: "Ти ж обіцяв нам 50% голосів, а ми отримали лише 22. Якщо будеш так і далі себе вести, ми тебе звільнимо."

"За роки свого правління Черновецький вніс до генерального плану столиці 1141 зміну. Це просто дерибан столичної землі. Щоб повернути землю у комунальну власність, треба міняти всю владу. Нова влада цього не робить, бо всі звикли брати взятки", - додав Сергієнко.

"Міліція повинна при виході з Кабміну заарештувати Черновецького, Баса, Довгого, Кільчицьку і всіх інших хабарників. Повикручувати їм дещо між ногами. Якщо там нічого немає, то повідривати голови. Наші служби безпеки зовсім втратили честь, замість того, щоб захищати закон і право, вони захищають цю зграю хабарників", - гнівається пан Сергієнко.

Десяток міліціонерів притискають 7 мітингувальників до стіни, висмикують дроти від апаратури. Починають бити Сергія Сергієнка, професора Вадима Березовського та директора мережі магазинів "Книжковий супермаркет" Костянтина Клімашенка. Б"ють по ногам, штовхають у груди.

"Скажіть своє прізвище на камеру, може вам ще одну зірочку добавлять", - кричить жінка із натовпу.

Натовп починає скандувати "Ганьба міліції". Люди збивають кашкет в одного із міліціонерів і топчуть його ногами. Мітингувальники відтягують міліціонерів на проїжджу частину і вмикають гучномовці.

"Депутат Іван Куровський від фракції БЮТ наложив лапу на Жовтневу лікарню, - розповідає професор Вадим Березовський. - 2/3 частини її території міська влада віддала приватним забудовникам під будівництво житлових будинків та офісних приміщень. А лікарню хочуть перенести за 20 кілометрів від центру міста. Якщо це зроблять, "швидка" везтиме хворого у приймальне відділення більше години. Дитину у тяжкому стані за такий довгий час доставити до лікарні живою неможливо".

Зараз ви читаєте новину «Під Кабміном побили мітингувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути