середа, 03 лютого 2010 12:08

Тимошенко чекають на засіданні РНБО

Тимошенко чекають на засіданні РНБО

РНБО сьогодні розгляне питання підготовки до виборів, захисту конституційних прав громадян.

"Я впевнений, що питання змін до виборчого законодавства так само буде розглянуто, і впевнений, що голова ВР буде розповідати про цей закон", - сказав представник президента у парламенті Ігор Попов, відповідаючи на запитання, чи підпише президент законопроект про внесення змін до закону про вибори президента в разі, якщо його ухвалить парламент.

"Побачимо, у якому вигляді ВР ухвалить зміни до закону про вибори президента, тоді і буде рішення стосовно того, чи підпише президент цей закон", - додав він.

Також Попов зауважив, що було б дуже добре, якби керівник уряду Юлія Тимошенко прийшла на засідання РНБО, висловила свою політичну позицію і застереження щодо зміни виборчого законодавства.

"Саме тоді РНБО міг би розглянути всі позиції і порадити президенту максимально коректні пропозиції підписувати чи не підписувати даний закон", - сказав він.

Нагадаємо, що Рада національної безпеки і оборони України в середу, 3 лютого, на позачерговому засіданні розгляне хід виборчого процесу на виборах президента.

ІМК
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко чекають на засіданні РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути