четвер, 28 січня 2010 08:19

Литвин прогнозує відставку Луценка

Литвин прогнозує відставку Луценка

У Верховної Ради є великий потенціал для ухвалення рішення про звільнення Юрія Луценко з посади міністра внутрішніх справ, заявляє голова Верховної Ради України ВолодимирЛитвин.

"Я повинен сказати, що потенціал великий відносно кадрового рішення, оскільки я вважаю, що міністрові внутрішніх справ потрібно було б тримати позицію міністра внутрішніх справ, бути над процесом, а не в процесі.

Цілком очевидно, що тут не можна змішувати політику з таким відповідальним, критично важливим органом державного управління, яким є МВС", - сказав Литвин в ефірі 5 каналу в середу вечером.

Нагадаємо, що фракція Партії регіонів ініціювала позачергове засідання в четвер, 28 січня, для розгляду питання про відставку Луценка з поста міністра внутрішніх справи України, а також внесення змін до закону про вибори президента України.

Сам Луценко в свою відставку не вірить. "Чи вистачить їм голосів – це їхні проблеми, а не мої. Я відчуваю, що я працюю", - сказав він.

Раніше міністр пішов у відпустку для того, щоб агітувати за прем"єрку Тимошенко. Крім того, громадянський рух "Народна самооборона", який очолює Луценко, причетний до розповсюдження скандальної листівки "Стоп ЗЕК", спрямованої проти лідера опозиції Януковича.

Також за участі правоохоронців стався конфлікт на поліграфічному комбінаті "Україна". "Регіонали"  не раз наголошували, що міністру прийдеться відповісти за свої дії та розпорядження.

Інтерфакс, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Литвин прогнозує відставку Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути