вівторок, 22 грудня 2009 13:25

"Бютівець" розповів про ризики неприйняття бюджету-2010

"Бютівець" розповів про ризики неприйняття бюджету-2010

Країна може жити без бюджету 2010 року, однак це не є дуже добре. Про це заявив "бютівець", член бюджетного комітету Дмитро Ветвицький.

"Проблема в тому, що, якщо ми будемо жити за бюджетом-2009, то будуть фінансуватися лише незахищені статті видатків: це заробітна плата та пенсії. Програми ж розвитку будуть заблоковані", - зазначив нардеп.

За його словами, БЮТ запропонував відхилити постанову, якою Верховна рада зобов"язала уряд доопрацювати бюджет на наступний рік.

"Ми все таки сподівалися, що зможемо розглянути 1300 поправок в залі й до кінця цього року отримати бюджет на наступний рік. Але бачимо, що ухвалення ні зі сторони Партії регіонів, ні зі сторони "Нашої України" щодо цього немає. А це могло би прискорити процес і тим швидше ми змогли би закінчити бюджетний процес", - сказав Ветвицький.

За його словами, законопроекти, які б наповнювали бюжет 2010 можна було б приймати і після ухвалення основного документа.

"Це, насамперед, перспективи підвищення акцизів на цигарки - закон, який заветував Ющенко, а також податки на нерухомість для багатіїв", - наголосив Ветвицький.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" розповів про ризики неприйняття бюджету-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути