четвер, 26 листопада 2009 11:20

Поки Тимошенко в Раді, її міністри побігли до Ющенка

Автор: Фото: прес-служба президента
 

Верховнаа Рада сьогодні на позачерговому засіданні розглядає питання щодо подолання вето на закон про виділення 1 млрд грн на боротьбу з епідемією грипу.

Головуючий на засіданні перший віце-спікер Олександр Лавринович повідомив, що у залі присутня прем`єр-міністр Юлія Тимошенко.

Водночас біля Секретаріату президента відбулася офіційна церемонія зустрічі президента України Віктора Ющенка та президента Литви Далі Грібаускайтє.

Як повідомили у прес-службі Ющенка, глави держав обійшли стрій воїнів Почесної варти, оркестри виконали Державні гімни України та Литви.

Литовського президента прибули зустрічати й українські міністри. Зокрема, у складі української делегації: міністр закордонних справ Петро Порошенко, міністр культури та туризму Василь Вовкун, міністр освіти та науки Іван Вакарчук, міністр економіки Богдан Данилишин та міністр палива та енергетики Юрій Продан.

Після церемонії зустрічі у Будинку Городецького відбудуться переговори президентів у вузькому колі та засідання Ради президентів України та Литви за участі делегацій двох сторін.

За матеріалами: УНІАН, прес-служба президента.
Зараз ви читаєте новину «Поки Тимошенко в Раді, її міністри побігли до Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути