Ексклюзиви
понеділок, 15 червня 2009 10:39

Через SMS Денісової фотографа "ГПУ" не пускають у Кабмін (ФОТО)

Автор: Фото Андрій Шматов
  Людмила Денисова читає текст повідомлення на своєму мобільнику
Людмила Денисова читає текст повідомлення на своєму мобільнику

Фотографу "Газети по-українськи" Андрію Шматову відмовляють в акредитації на засідання Кабінету Міністрів через знімок SMS-повідомлення міністра праці і соціальної політики Людмили Денісової.

У прес-службі уряду стверджують, що мотивом цього рішення була саме SMS-ка, у якій йшлося про можливе призначення чоловіка Денісової на посаду замміністра ЖКГ.

Відзначимо, що після публікації цього матеріалу в редакцію газети зателефонувала прес-секретар Мінпраці Нона Мартинова з вимогою зняти фото з веб-сторінки "Газети по-українськи" (Gazeta.ua).

"Це втручання у приватне життя. Зніміть публікацію із сайту", - заявила вона.

Мартинова отримала відмову, оскільки відкрите засідання Кабміну, на якому присутні представники друкованих ЗМІ і телебачення, не може вважатися "приватним життям".

Постійним постачальником міністерських знімків SMS-ок є і скандальний Юрій Луценко. Востаннє нашому фотографу вдалося відзняти текст вульгарного повідомлення у телефоні, яке головний міліціонер країни показував тій же Людмилі Денісовій.

В об"єктив фотокамери наших кореспондетів потрапляв і лідер Партії регіонів Віктор Янукович з промовою, написаною з великою кількістю помилок.

Нагадаємо, 12 червня звільнили з посади шеф-редактора інформаційної програми "Репортер" Нового каналу Володимира Павлюка. Причиною цього стала демонстрація неофіційного запису заяви Юлії Тимошенко зі словами "Пропало все!", запозиченого з Інтернету, в програмі "Репортер" 8 червня.

Проте у прес-службі телеканалу заперечили будь-який політичний тиск зі сторони уряду.

P.S Після того, як цей матеріал з"явився на сайті Gazeta.ua, прес-служба Кабміну поновила акредитацію фотографу "ГПУ" Андрію Шматову.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Через SMS Денісової фотографа "ГПУ" не пускають у Кабмін (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути