середа, 10 червня 2009 18:18

Україна і Росія порахують землю, орендовану ЧФ в Криму

Україна і Росія порахують землю, орендовану ЧФ в Криму
Представники Росії та України проведуть інвентаризацію земель, орендованих Чорноморським флотом у Криму. Фахівці уточнять і звірять параметри земельних ділянок

"Слід також згадати наше співробітництво з інвентаризації земельних ділянок, орендованих флотом. Мова йде про уточнення і звірку їх параметрів, це важливо і для органів землекористування України. Буквально напередодні засідання підкомісії фахівці двох країн узгодили схему звірення і схвалення документів інвентаризації", - повідомив голова комітету Держдуми з оборони Віктор Заварзін, який бере участь в засіданні підкомісії з питань функціонування Чорноморського флоту міждержавної комісії РФ і України, що проходить у Києві.

Заварзін вказав на те, що односторонні кроки української сторони щодо посилення режиму перетину державного кордону України кораблями та суднами російського Чорноморського флоту викликає у нього занепокоєння.

"Доля Чорноморського флоту залишається однією з найбільш складних політичних проблем на пострадянському просторі. Рішення необхідно приймати лише після спільних консультацій, щоб уникнути непорозумінь", - сказав він.

Як повідомлялося, командування Чорноморського флоту Росії розцінили випадки затримання співробітниками українських правоохоронних органів військовослужбовців флоту як дії, що ведуть до погіршення відносин двох країн.

У відповідь керівництво МВС рекомендувало командуванню ЧФ роз"яснити своїм морякам порядок перебування на території України, відповідно до указу Президента України, підписаного Віктором Ющенко рік тому, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Україна і Росія порахують землю, орендовану ЧФ в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути