пʼятниця, 15 травня 2009 11:56

Разом з п"яним Луценком до Кореї літала Руслана

Разом з п"яним Луценком до Кореї літала Руслана

На засіданні фракції НУ-НС міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив новину: виявляється, разом з ним літала до Кореї співачка Руслана. Про це пише "Українська правда".

Після прибуття до України у Руслани був вилучений дипломатичний паспорт, який вона отримала як депутат Верховної Ради п"ятого скликання. Цей випадок Луценко розцінив як тиск з вимогою дати проти нього свідчення.

Сама Руслана поїхала до Москви на "Євробачення" та оголосила обітницю мовчання.

Нагадаємо, що 4 травня 2009 року Луценко побився у Франкфурті з поліцейськими і провів півдня у відділку місцевої поліції. Газета "Bild" повідомила, що міністра-бешкетника і членів української делегації в крайньому ступені сп"яніння затримали в аеропорту Франкфурту. Капітан судна відмовився злітати з такими пасажирами. У відповідь на це Луценко нібито "образився, почав кричати і кидатися мобільним". Поліція затримала п"яних пасажирів. При цьому 19-річний син міністра Олександр вчинив поліції опір, за що був закутий в наручники.

Сам Луценко заперечив те, що під час конфлікту у франкфуртському аеропорту був п"яним, але підтвердив факт бійки з поліцейськими. Він сказав, що таким чином захищав свого хворого сина, якого схопив за шию поліцай.

Українська правда, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Разом з п"яним Луценком до Кореї літала Руслана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути