середа, 06 травня 2009 12:19

"Регіони" натякають, що Луценко алкоголік?

"Регіони" натякають, що Луценко алкоголік?
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко – аморальна людина. Він повинен подати у відставку, оскільки ганьбить країну.

Таку думку висловила член фракції ПР Олена Бондаренко.

"Якщо Луценко сам в найближчу добу не подасть у відставку, то це у будь-якому випадку повинні зробити ті, від кого це залежить. Оскільки посада міністра внутрішніх справ – традиційно квота Президента, то Президент, не чекаючи особистого волевиявлення Луценка, зобов"язаний відправити такого горе-міністра у відставку", – сказала Бондаренко.

Політик переконана, що така поведінка ганьбить не тільки чиновника високого рівня, але і ганьбить в першу чергу його як представника країни".

"Людина просто поставила репутацію країни на кон. На нас і так криво дивляться в світі, а після цього випадку дивитимуться як на країну міністрів-алкоголіків. Хто у такому разі поважатиме Україну, і хто зважатиме на неї на міжнародній арені? Можна буде просто відкрито плювати нашим дипломатам і міністрам в обличчя. І не зважати на них. Ніякими національними інтересами тут не пахне", – упевнена Бондаренко.

Вона також нагадала, що "за паном Луценком і раніше помічалася пристрасть до спиртних напоїв, а зараз це набуло неконтрольованих масштабів – це поведінка аморальної людини", повідомляє ІМК.
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" натякають, що Луценко алкоголік?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути