середа, 06 травня 2009 10:25

Москаль про затримання Луценка: "Це що, анекдот?"

Москаль про затримання Луценка: "Це що, анекдот?"

"Уперше чую про те, що Луценко був затриманий, знаю лише, що він кудись повіз сина на обстеження".

Про це повідомив народний депутат від Блоку НУ-НС ("Народна Самооборона") Геннадій Москаль, коментуючи інформацію про те, що в Німеччині в аеропорту Франкфурта поліцією був затриманий український міністр внутрішніх справ Юрій Луценко у стані алкогольного сп"яніння.

"Це що, анекдот? (сміється) Знаю лише, що для німців і кружка пива - стан сп"яніння. Наскільки я знаю Луценка, неможливо, щоб він був на вигляд у стані сп"яніння", - додав політик.

На запитання, чи буде поведінка міністра розглядатися на засіданні фракції, нардеп відповів: "Якщо кожного депутата, який з"являється на вулицях у нетверезому вигляді, розглядати на фракції, тоді вона через місяць перестане існувати, оскільки, на скільки я знаю, непитущих у фракції немає".

Нагадаємо, німецьке видання "Bild" написало, що минулого уїкенду в Німеччині в аеропорту Франкфурта поліцією був затриманий український міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

За твердженням німецьких правоохоронних органів, рейс із Франкфурта на Сеул був затриманий через присутність на борту пасажирів у крайньому ступені сп"яніння.

Капітан судна відмовився злітати з таким "контингентом", у відповідь на що пасажир, як пише німецька пресса,"образився, почав кричати й кидатися мобільнім".

За матеріалом: ІМК.
Зараз ви читаєте новину «Москаль про затримання Луценка: "Це що, анекдот?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути