субота, 14 березня 2009 17:23

Кушанашвілі покрив матом Путіна

Кушанашвілі покрив матом Путіна
Скандально відомий журналіст Отар Кушанашвілі прокоментував грузинському телеканалу "Імеді" прийняття рішення в Женеві про недопуск на конкурс "Євробачення" грузинського гурту "Stephanie 3G" з піснею "We don"t wonna put in", який повинен пройти в Москві.

"Треба цей рядок (We don"t wonna put in) поміняти і приїхати до Москви, в країну, яка показала 8 серпня, хто вона.. Приїхати і виступити блискуче. Якщо ви вмієте співати, треба приїхати і заспівати. І забути про цього Путіна - моутхан каргіс тракі Путінс", - заявив Кушанашвілі, завершивши виклад своїй позиції грузинською нецензурною лайкою на адресу російського прем"єра.

Нагадаємо, що раніше Отар Кушананшвілі не був помічений в антиросійських настроях. Навпаки, 8 серпня він заявив: "Мені дуже соромно за мою Грузію, і я ніколи не пробачу тих, хто оголосив війну Осетії. Той, хто оголошує війну, - злочинець. Я ніколи не соромився свого прізвища, не соромився своїй крові, а вона грузинська. Але я нічого не маю спільного з тими, хто оголосив війну. Я з тієї Грузії, яка проповідує мир".

Відомий російський музичний критик Артемій Троїцький прокоментував провокаційну заяву Кушанашвілі.

"Я цю пісню не чув, і наскільки я знаю, цю пісню на "Євробачення" не допустили. Що стосується Кушанашвілі, я досить низької думки про нього. Я тільки можу сказати, що ця людина - дурень. Цей хлопчина просто говорить різним сторонам різні речі. Я пам"ятаю, що під час серпневої війни мені попалося на очі якесь його інтерв"ю, де він, навпаки, звеличував Росію та паплюжив свою рідну Грузію. А в цьому випадку я просто бачу, що коли його питають про щось з грузинського боку, він говорить те, що від нього хочуть почути. Здається він абсолютно безпринципний дурень, в незалежності від того, що він коментує, і це завжди погано пахне", - заявив Артемій Троїцький.

За матеріалами Life.ru, Росбалт.RU, ИА "ОсИнформ"

Зараз ви читаєте новину «Кушанашвілі покрив матом Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути