Ексклюзиви
середа, 21 січня 2009 11:12

Бютівка домагалася "регіонала" - секс-скандал в Одесі

Начальник Контрольно-ревізійного управління (КРУ) Одеської області Лілія Томашевська має намір подати позов до суду на депутата міської ради Павла Серебреника (Партія Регіонів) по звинуваченню у втручанні в її особисте життя і наклепі.

Про це повідомила начальник обласного КРУ Лілія Томашевська в ході спілкування з журналістами.

Лілія Томашевська заявила, що звинувачення депутата Павла Серебреника в шантажі і сексуальних домаганнях з її боку є "грубим піаром". "Хто до цього знав пана Серебреника? Ніхто! А таким чином він пропіарився", - наголосила чиновник.

За її словами, заяви депутата "пов"язані з її професійною діяльністю і, зокрема, з поточною ревізією в мерії", а також з відмовою "піти на поступки в питаннях, пов"язаних з управлінням транспортного комплексу".

Що стосується запису на диктофон, які, за словами депутата, були ним здійснені, то начальник КРУ на це відповіла просто: "Зараз такий час, коли можна багато що підроблювати. Я не сумніваюся, що через якийсь час дані аудіозаписи можуть з"явитися.

 Щоправда, як пан Серебреник міг їх зробити, не зрозуміло, оскільки я люблю слухати в машині голосно музику", - заявила Томашевська.

Історія цього скандалу почалася 18 січня, коли керівник автопідприємства "Експрес", депутат міськради Павло Серебреник 18 січня публічно заявив, що йому надійшла пропозиція від начальника КРУ поїхати в райони Одеської області і привезти різдвяні подарунки соціально незахищеним дітям.

При цьому Лілія Томашевська запропонувала Павлу Серебренику пересісти в її автомобіль, щоб поспілкуватися без свідків. У автомобілі начальник КРУ розповіла, що на 6 лютого призначено чергове засідання суду, де вона намагається зберегти свою посаду, оскільки колишній начальник КРУ Володимир Мазарак оскаржує законність свого звільнення.

Дорогою назад при під"їзді до Одеси нібито Лілія Томашевська, зіславшись на втому, запропонувала випити чашку кави, але не в барі, а в готельному комплексі, де, за словами Павла Серебреника, "не тільки каву п"ють". При цьому депутат заявив, що жінка поводилася "вельми недвозначно".

Лілія Томашевська була призначена начальником обласного КРУ за квотою облорганізації БЮТ.

Томашевськая раніше відома за скандальними фотографіями зі стриптизером, на яких вона стягує з нього штани. На фото помітно, що на правій руці "бютівки" звисають наручники. Вона посміхається і танцює з чоловіком.
proUA.
Зараз ви читаєте новину «Бютівка домагалася "регіонала" - секс-скандал в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути