понеділок, 16 квітня 2007 11:46

Зять Ющенка йде в політику

Прізвище зятя президента Віктора Ющенка Олексія Хахлєва може з"явитися в списку однієї з демократичних сил: БЮТ, "Нашої України" або "Народної самооборони".

"Зараз відчуваю в собі певний потенціал, достатньо професіоналізму і сильний морально-етичний стрижень, щоб спробувати підтримати нову хвилю в українській політиці", - сказав чоловік дочки Ющенко Олексій Хахлєв в інтерв"ю журналу "Профіль".

"У цій хвилі - ті сили, що гарантовано потраплять у новий парламент з демократичної сторони. Це і БЮТ, і "Наша Україна", і "Народна самооборона" Юрія Луценка", - додав він.

На уточнююче запитання, у списку якої саме партії буде його ім"я, зять президента відповів: "На порядку денному - формування єдиного списку, тому що базис, фундамент, він один, спільний".

За словами 30-річного Хахлєва, у 21 рік він став керівником Славутського рубероїдного заводу, "останні два роки писав кандидатську, став науковим керівником підручника - буде що розповісти дітям".

На запитання, які почуття в нього викликають родинні зв"язки з президентом, бізнесмен відповів, що ставив собі це питання "мільйони разів".

"Розумію, що в нинішній Україні подібний родинний зв"язок навряд чи може бути сприйнятий позитивно. Але я щасливий, радий і вдячний долі, що можу бути поруч з цією геніальною особистістю в історії України", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Зять Ющенка йде в політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути