субота, 11 січня 2014 18:50

"Звіряче" побиття Луценка - це замах на вбивство - опозиція

"Звіряче" побиття Луценка - це замах на вбивство - опозиція
Юрій Луценко Фото: ru.tsn.ua

Лідери опозиції розцінюють побиття екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка під Святошинським райвідділом міліції як замах на вбивство. Про це йдеться у спільній заяві трьох лідерів опозиції Віталія Кличка, Арсенія яценюка та Олега Тягнибока, пише "Українська правда".

Вони називають побиття Луценко "звірячим".

"Влада вже давно перейшла межу, але нічні події під Святошинським РВВС у Києві ще раз продемонстрували, що ця влада не зупиниться перед вбивствами активістів", - йдеться у заяві.

"Це ще раз доводить, що протести на майданах по всій країні мають продовжуватися. Ми зробимо все, щоб змінити владу і назавжди поміняти систему, при якій міліція б'є свій народ за бездумними наказами", - наголошується у документі.

Лідери опозиції закликали всіх небайдужих висловити свою незгоду з політикою влади і солідарність з побитими активістами на найближчому Народному Віче у Києві у неділю о 12:00.

Як відомо, під Святошинським РВВС у Києві "Беркут" побив екс-міністра МВС Юрія Луценка та ще інших активістів. Постраждало також троє депутатів від "Свободи" та журналісти.

Зараз ви читаєте новину «"Звіряче" побиття Луценка - це замах на вбивство - опозиція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

819

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути