субота, 11 січня 2014 17:25

Луценка перевели в палату, його стан задовільний - екс-міністр

Автор: Фото: 3republic.org.ua
 

Екс-міністр охорони здоров'я, народний депутат від фракції Партії регіонів Юрій Поляченко заявляє, що стан здоров'я екс-глави МВС України Юрія Луценка задовільний. За його словами, лідера руху "Третя Українська республіка" перевели з реанімації в палату.

"Кілька годин тому я був у лікарні, де спілкувався з Юрієм Луценком (колись ми разом працювали в уряді) і його дружиною і був присутній на консиліумі своїх колег-лікарів. Нині стан Юрія Віталійовича стабільний, його переводять з реанімації в палату", - цитує прес-служба Партії регіонів Поляченка. Він є головою підкомітету з питань законодавчого забезпечення медичної діяльності, захисту прав пацієнтів та професійної відповідальності медичних працівників Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я.

За його словами, лікарі поставили діагноз "струс мозку", крім того, була проведена первинна хірургічна обробка рани в районі лобової частки.

Раніше лікарі заявили, що стан його здоров'я середньої тяжкості, у нього закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, рвана рана, забої, синці.

Нагадаємо, в ніч на суботу бійці "Беркуту" побили Луценка біля Святошинського РВВС і інших активістів Автомайдану.

Зараз ви читаєте новину «Луценка перевели в палату, його стан задовільний - екс-міністр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути