середа, 31 липня 2013 01:34

Звільнення міського голови Кам'янки суд визнав незаконним

Звільнення міського голови Кам'янки суд визнав незаконним
Володимир Тірон. Фото: chpravda.com

Соснівський районний суд міста Черкаси визнав незаконним звільнення Кам'янського міського голови Володимира Тірона.

"4 червня на позачерговій сесії Кам'янської міської ради розглядались заява мера про складання повноважень за власним бажанням та рішення Соснівського районного суду Черкас про припиненя повноважень міського голови в зв'язку з суміщенням підприємницької діяльності. Правоохорнці закидали чиновнику те, що на його імені перебував зареєстрований касовий апарат.

Депутати задовольнили бажання мера піти з посади, а рішення суду не взяли до відома", - каже депутат Кам'янської міськради, колишній її секретар Віра Мушта.23 липня той же суд визнав рішення міської ради про звільнення міського голови за власним бажанням незаконним. Зобов'язує депутатів звільнити мера, як корупціонера. 30 липня на позачерговій сесії депутати вдруге відмовились голосувати за звільнення, як корупціонера.

Керуючий справами міської ради Юрій Щербак повідомив депутатам, що в десятиденний термін від дати ухвали Соснівського райсуду міська рада має звільнити Володимира Тірона, як корупціонера. В іншому випадку Суд розпустить міську раду за невиконання його рішень й місто залишиться без мера й міської ради.Бютівець Олександр Нечиталюк каже, що його однопартійці готові подати заяви про саморозпуск міської ради, лише б уникнути такої ганьби, коли суд змушує їх визнати колишнього мера корупціонером за дрібне адміністративне порушення.

Зараз ви читаєте новину «Звільнення міського голови Кам'янки суд визнав незаконним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути