пʼятниця, 10 грудня 2010 14:59

Звільнені Януковичем чиновники підуть до суду - "бютівець"

Звільнені Януковичем чиновники підуть до суду - "бютівець"

Народний депутат із фракції БЮТ-"Батьківщина" Володимир Філенко не вважає скорочення кількості міністерств реформою. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Це звичайне скорочення, яке не тягне на адміністративну реформу. Вона передбачає інший статус як обов'язків, так і відповідальності державних чиновників. Я в їх реформу не вірю. Бо не зачіпаються корінні речі. Зокрема не йде мова про відповідальність чиновників. Ключовою проблемою є їх корумпованість на всіх рівнях – від вищого до місцевого самоврядування", - зазначив депутат.

За словами Філенка, через скорочення корупції не позбавляються. "Більше того, сьогодні ми є свідками того, що є єдина вертикаль влади на чолі з президентом. Можливо, це добре. Але користі для людей від цього поки що немає. Тому що успіхів в економіці не існує. По всій вертикалі влади, в судах, прокуратурі, силових органах ми спостерігаємо членів однієї політичної команди. Реально там ворон ворону око не викльовує. А якщо хтось стає певними жертвами – це не більше, ніж елемент політичного переслідування", - зауважив він.

"Скоротили міністерства – скоротять якусь частину чиновників. Вони всі підуть в суди і будуть відсуджувати собі пільги. Він зекономить мільярд на скороченні апарату, але вони заплатять набагато більше компенсацій звільненим чиновникам", - наголосив "бютівець".

Нагадаємо, президент Віктор Янукович скоротив кількість членів Кабінету міністрів з 36 до 17 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Звільнені Януковичем чиновники підуть до суду - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути