пʼятниця, 20 березня 2009 11:36

Жванія: Шамшур може стати політичною розмінною монетою

Давид Жванія вважає, що Олега Шамшура президент намагається перетворити в політичну розмінну монету. Про це народний депутат заявив в ефірі радіо "Мелодія", повідомляє прес-служба парламентаря.

"Насправді мені шкода Шамшура, адже він – професіонал, який достатньо ефективно виконував свою роботу. Нині ж одного з найкращих дипломатів країни намагаються знову перетворити в політичну розмінну монету", - сказав він.

За словами парламентаря, до Олега Шамшура немає особистих претензій, а є претензії до президента та форми, у якій він пропонує нову кандидатуру.

"Я думаю, що для Шамшура найкращий вихід це прийти на засідання всіх фракцій і поговорити відверто із депутатськими групами", - сказав Жванія, додавши, що цього кандидата на очільника МЗС  сприймають всі як професіонала, який став заручником ситуації. Водночас народний депутат підкреслив: "Головне, чого хочуть парламентарі – це переконатись, що Олег Шамшур самостійний дипломат, який не танцюватиме під дудку Ющенка і Банкової"

Що ж до позиції ПР у питанні призначення нового міністра закордонних справ, то Жванія зазначив, що представники цієї політичної сили не приховують, що хочуть підтримувати гарні стосунки з Росією, тому і роблять відповідні заяви.

Нагадаємо, раніше народний депутат від ПР Ганна Герман заявляла, що Партія регіонів не голосуватиме за призначення Олега Шамшура міністром закордонних справ України. За її словами, на пропозицію ПР "зустрітися і обговорити низку питань" Олег Шамшур відмовився.

За матеріалом: Прес-служба Жванії
Зараз ви читаєте новину «Жванія: Шамшур може стати політичною розмінною монетою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути