Ексклюзиви
пʼятниця, 04 липня 2008 09:49

Жванія прокоментував бажання Кириленка відняти у нього посаду, а Луценко відкрив таємницю

Вчора на розширеному засіданні ради коаліції за участю прем"єр-міністра Юлії Тимошенко і членів уряду були визначені законопроекти, які коаліція планує схвалити до початку парламентських канікул.

У повістку останнього сесійного тижня депутати збираються внести і проект закону про зміни до держбюджету, але поки цього документа в Раді немає, а члени Кабміну не можуть сказати про нього нічого конкретного.

На засідання ради коаліції прийшов народний депутат Давид Жванія (НУ-НС). На засіданні він неформально спілкувався із заступником глави фракції БЮТ Андрієм Кожемякіним і міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком. Переговоривши з ними декілька хвилин, пан Жванія вийшов із залу у супроводі глави МВС.

Говорити про кримінальні справи, які розслідуються Генпрокуратурою за фактом підробки документів, що мають відношення до процедури отримання ним українського громадянства, він відмовився.

Проте Жванія прокоментував прохання Вячеслава Кириленка до уряду відкликати його кандидатуру на пост глави Антимонопольного комітету.

"Та вона взагалі ні з ким не узгоджувалася - це називається "Сон Кириленка". Він просто не на тому боці спав, а потім в голову йому прийшла "мисля, так би мовити, опосля". Самому б йому це в голову не прийшло, а з ким він переспав, ми не знаємо", пише "Коммерсантъ-Украина".

Тут в розмову втрутився Юрій Луценко. "До речі, можу відкрити вам державну таємницю: на фракції НУ-НС за весь час її існування взагалі жодного разу ні за що не голосували", - сказав міністр, відводячи пана Жванію в коридори парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Жванія прокоментував бажання Кириленка відняти у нього посаду, а Луценко відкрив таємницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути