Ексклюзиви
вівторок, 13 жовтня 2009 12:36

Жванія не дастьТимошенко грошей

Жванія не дастьТимошенко грошей
Член фракції "НУ-НС" Давид Жванія підтримує кандидатуру Юлії Тимошенко на виборах президента, але не має наміру фінансувати її кампанію.

"Сьогодні всі одноголосно визнають: у нас іншого кандидата в президенти немає. Я теж визнаю", - сказав Жванія.

На питання, якою буде його роль у фінансуванні кампанії Тимошенко, депутат відповів: "Ніякою".

На зауваження, що свого часу він витратив на Віктора Ющенка 40 мільйонів доларів, Жванія відповів, що в 2004 році "фінансування було ускладнене".

"А сьогодні у нас свобода слова, фінансування виборів - відкритий процес. Ніхто за це заводи не закриває, кримінальні справи не порушує, і нікого у в"язницю не посадять. І потім, ці вибори будуть найдешевшими за всю історію", - заявив депутат.

"Ось президент недавно критикував, що політики розвернули велику был-борд-кампанию. Так, вона велика, але майже безкоштовна", - відзначив Жванія.

"Вартість рекламних площ впала в десятки і сотні разів. Це ще й найкоротші вибори. Багато грошей кандидати навіть не встигнуть витратити. Тим більше, ось скажіть, Тимошенко треба платити за ефіри? Вона і так з телевізора не зникає", - додав він.

Наприкінці Жванія підкреслив, що його "ніхто про це (фінансуванні на виборах) не просив".

Крім того, депутат заявив, що в штабі Тимошенко у нього ніякої функціональної посади немає.

На зауваження, що на президентських виборах депутат знову займе наглядову позицію, Жванія відповів: "Ні. Мені на цих виборах не можна займати наглядову позицію".

"Грубо кажучи, я однозначно не підтримуватиму кандидата в президенти Януковича. Іншого кандидата в президенти, який міг би перемогти, ну окрім Тимошенко, немає. Тому я чітко заявляю, що підтримую кандидата в президенти Тимошенко", - додав він, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Жванія не дастьТимошенко грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути