понеділок, 13 січня 2014 11:26

Журналістів вирішили не відгороджувати від депутатів склом

Журналістів вирішили не відгороджувати від депутатів склом

Регламентний комітет вирішив не відгороджувати склом ложу преси у парламенті. Про це повідомляє прес-служба Миколи Томенка.

Голова комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності ВР Володимир Макеєнко повідомив голові Верховної Ради Володимиру Рибаку, що у комітеті розглянули листи депутатів Мироненка, Момота та інших (11 підписів), а також відкритий лист журналістів українських ЗМІ.

Регіонал вважає, що регламентом ВР і відповідним положенням про порядок акредитації журналістів передбачено достатньо механізмів впливу на представників преси та інших запрошених на пленарне засідання ВР осіб без встановлення додаткових конструкцій в місцях їхнього перебування.

Макеєнко також зазначає, що він погоджується з пропозицією не відгороджувати ложу преси від зали пленарних засідань склом та, з метою створення належних умов у ложі преси, ініціювати заходи упорядкування роботи у ВР парламентських журналістів та помічників-консультантів депутатів.

Як відомо, спікер Верховної Ради Володимир Рибак 19 листопада висловив намір дати розпорядження про встановлення скла в ложі преси у сесійній залі парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Журналістів вирішили не відгороджувати від депутатів склом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути