четвер, 02 грудня 2010 13:25

Журналісти знайшли справжній будинок Симоненка (ФОТО)
6

Підприємець Костянтин Жураковський живе поряд з Симоненком
Будинок Жураковського раніше вважали особняком Симоненка

Будинок лідера комуністів Петра Симоненка знаходиться в селі Мостище.

Як пише газета "Сегодня", до них звернувся підприємець Костянтин Жураковський - господар "будинку Симоненка", про який раніше писали ЗМІ. Виявилось, що будинок з башточками по вулиці Щорса, 114 в селі, на який журналістам указували місцеві жителі нібито як на будинок лідера комуністів, насправді належить Жураковському. А особняк Петра Миколайовича знаходиться поряд, через огорожу (вул. Щорса, 116) - він оформлений в схожому стилі (тільки без куполів і башт на даху) і такого ж бежевого кольору. Після всіх публікацій і сюжетів в ЗМІ, говорить Костянтин Петрович, тепер друзі жартома називають його "господарем будинку Симоненка".

Особняк лідера комуністів "обличчям" дивиться не на дорогу, а вниз - на колишні радгоспні луги. З цього боку у нього три поверхи. І всю його розкіш добре видно саме знизу: балюстради з мармуровими поручнями, тераса і напівбашта, підземний гараж. Від сторонніх очей будинок Симоненка схований за червоною цегляною огорожею. До його ділянки примикає ще одна, поки не забудована. Біля дороги, поряд з огорожею - дот часів Великої Вітчизняної, біля нього на 9 Травня проходять святкові збори.

Жураковський розповів, що з Петром Миколайовичем близько не знайомий, хоча іноді його зустрічав.

Нагадаємо, сам Симоненко публікації в ЗМІ про свій будинок в Мостище називає політичною провокацією. За його словами, ділянка землі належить його сину Андрію, і сам він не має до нього відношення. Проте, жителі навколишніх будинків періодично зустрічають лідера комуністів і його дружину Оксану Ващенко на цій ділянці.

Фото: Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Журналісти знайшли справжній будинок Симоненка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути