четвер, 16 грудня 2021 13:11

Журналісти відстежили зв'язки Чернишова з ОПЗЖ і звичку їздити кортежем з "мигалками"

 

Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов став фігурантом нового розслідування Української правди. Як з'ясували журналісти, міністр має зв'язки з партією ОПЗЖ і пересувається по місту з сиреною і "мигалками".

"15 вересня. Автомобілі, якими користується міністр Чернишов, чекають біля офісної будівлі. Бачимо, що автомобіль охорони міністра обладнаний проблисковими маяками. Номерних знаків немає в базі поліції. А це означає, що Чернишову з невідомих причин можна використовувати оперативні номерні знаки. А довкола офісу чатує охорона", - йдеться в сюжеті.

 

Вони встановили, що саме тут розташовано офіс впливового депутата від партії "Опозиційна платформа – За життя" Ігоря Абрамовича.

"Чернишов – єдиний міністр, автівки якого ми помічаємо біля будівлі, де розташовується офіс мільярдера і народного депутата від ОПЗЖ", - констатують журналісти.

Вони також відстежили пересування автівки охорони Чернишова у центрі міста.

 

"Авто їде з увімкненими проблисковими маяками, застосовує звуковий сигнал. Зупиняє зустрічний потік машин і, всупереч правил, повертає в бік офісу депутата Абрамовича", - описують журналісти.

Автори розслідування звернулись до Чернишова із запитом, на яких підставах його авто супроводу використовує спецзасоби та має оперативні номерні знаки. Втім, відповіді на момент публікації не надійшло.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти відстежили зв'язки Чернишова з ОПЗЖ і звичку їздити кортежем з "мигалками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути