четвер, 13 червня 2013 13:30

Зубанов: Якщо на зустрічі із Януковичем опозиція підніме питання Тимошенко, то це буде політичний популізм

Зубанов: Якщо на зустрічі із Януковичем опозиція підніме питання Тимошенко, то це буде політичний популізм
Володимир Зубанов.Фото: radiosvoboda.org

Можлива зустріч президента Віктора Януковича із керівниками фракцій залежатиме від того, наскільки опозиціонери налаштовані на конструктивну розмову.

Таку думку висловив в коментарі Gazeta.ua колишній народний депутат від Партії регіонів, позаштатний радник президента України Володимир Зубанов.

"Все буде залежати від тих учасників, які хочуть потрапити до президента, і наскільки вони конструктивно налаштовані, і з якими питаннями прийдуть. Якщо ставити за мету розглядання загально-державних питань, як знайти порозуміння — то це одна річ", - висловив переконання політик.

"А якщо хтось із політиків почне вирішувати свої політичні питання, особисті, то з цього нічого доброго з того не вийде, лише зайвий раз політики показують своє обличчя", - підкреслив він.

Окрім того, колишній народний депутат від Партії регіонів наголосив, що заява радника президента Юрія Мірошниченка щодо необхідності керівниками парламентських фракцій сформулювати свої пропозиції щодо часу зустрічі, а також переліку питань, які вони хотіли б обговорити, то це правильно, оскільки "перелік питань дійсно має бути".

"Президенту необхідно поспілкуватися із фахівцями. Наприклад, вибори по 5 округам. Є різні позиції, але треба підготуватися до питання, вислухати пропозиції, та потім сідати та шукати компроміс", - додав радник президента.

Водночас, він зазначив, що якщо опозиціонери говоритимуть про звільнення Тимошенко, то результату від розмови не буде жодного. "Якщо будуть підніматися питання по (звільненню — ред.) пані Тимошенко, то вони не мають рішення. Це буде політичний популізм. Президент нічого не зможе сказати із цього приводу, тільки про те, що є суди та закони", - додав Зубанов.

Також, екс-нардеп наголосив, що те, що у Януковича згодні зробити зустріч відкритою для преси, це необхідність: "А як же без ЗМІ? Краще, щоб вони були присутні, чим потім хтось буде вигадувати інформацію. Тобто краще мати першоджерела".

"А чи буде ця зустріч саме 17 то буде видно, адже у Януковича кожен день розписаний наперед на два місяці. Думаю, що у лідера опозиції більше вільного часу, аби знайти вікно у своєму порядку денному. Треба підлаштовуватися під графік президента", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Зубанов: Якщо на зустрічі із Януковичем опозиція підніме питання Тимошенко, то це буде політичний популізм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути