четвер, 13 червня 2013 08:49

Могильов визнаний найвпливовішим політиком Криму в 2013-му

Могильов визнаний найвпливовішим політиком Криму в 2013-му
Фото: pravda.com.ua

Кримський прем'єр Анатолій Могильов визнаний найвпливовішим політиком автономії за перше півріччя 2013 року.

Про це свідчать результати експертного опитування, проведеного Регіональним інститутом політичних комунікацій (РІПК).

За результатами опитування кримських експертів, кримський прем'єр отримав 90,35 бали (з 100 можливих). У "п'ятірку" впливових політиків Криму в основному увійшли члени кримського уряду та два представника парламенту автономії. Так, на другому місці в рейтингу розташувався голова Верховної Ради АРК Володимир Константинов (81,03 бала). За ним йдуть перший заступник Голови Ради міністрів АРК Павло Бурлаков (77,21) та міністр соціальної політики АРК Олена Семічастна (75,04), які, виходячи з даних попередніх рейтингів за 2012 рік, ймовірно, підвищили свої позиції завдяки активній роботі як всередині уряду, так і в республіканській організації Партії регіонів. Замикає "п'ятірку" впливових політиків автономії депутат Верховної Ради АРК Рустам Теміргалієв (70,27), який за минуле півріччя підтвердив своє звання головного ньюзмейкера "регіоналів", а також зайняв активну позицію в питаннях взаємин кримської влади та Меджлісу кримськотатарського народу.

Шосте місце в рейтингу впливових політиків Криму за перше півріччя 2013 р. посів народний депутат України Борис Дейч (69,25), що отримав перемогу в ході парламентських виборів минулого року на рідному для нього мажоритарному окрузі № 8 (м. Судак, Білогірський та Нижньогірський райони та ін.) За ним йдуть заступник Голови Ради міністрів АРК - керівник апарату Ради міністрів АРК, депутат ВР АРК Ольга Удовіна (69,02), Постійний представник Президента України в АРК Віктор Плакіда (67,87), заступник Голови Верховної Ради АРК Григорій Іоффе (67, 02). Замикає "десятку" впливових політиків автономії заступник Голови Ради міністрів АРК Георгій Псарьов (65,26).

Довідка. Рейтинг впливовості кримських політиків створювався за результатами експертного опитування, проведеного Регіональним інститутом політичних комунікацій (РІПК). Усього за підсумками першого півріччя 2013 року в рейтинг впливовості політиків Криму увійшло 35 осіб, тоді як за підсумками 2012 року рейтинг складався з 34 осіб.

Слід зазначити, що підсумки проведеного опитування відображають лише точку зору кримських експертів, опитаних РІПК. Крім того, в таблицю рейтингу впливовості кримських політиків були включені тільки ті політики, які набрали від 10 балів (з можливих 100). Нагадаємо, що РІПК складає рейтинг впливовості кримських політиків два рази на рік.

Зараз ви читаєте новину «Могильов визнаний найвпливовішим політиком Криму в 2013-му». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути