Ексклюзиви
четвер, 25 січня 2018 13:03

"Золоті злитки має кожен українець" - топ-чиновник здивувала інтернет

"Золоті злитки має кожен українець" - топ-чиновник здивувала інтернет
Підозрювана у незаконному збагаченні голова Державної аудиторської служби Людмила Гаврилова заявляє, що кожен українець має золоті злитки. Фото: УНІАН

Підозрювана у незаконному збагаченні голова Державної аудиторської служби Людмила Гаврилова заявляє, що кожен українець має золоті злитки.

Про це вона сказала в ефірі каналу "112.Україна". Відео поширили у мережі Facebook.

На запитання журналіста: "Це звідки у вас?" чиновник відповіла: "Золоті злитки, які в мене є, має сьогодні кожен громадянин".

"Я не маю, у нас нікого тут немає", - відреагував журналіст.

"Вони є в мене. І це подарунки", - продовжила посадовець.

"Золоті злитки має кожен громадянин - я або не українець (паспорт, здається, маю), або я не в Україні живу. Люди, підкажіть, що зі мною, бо злитків немаю", - пише користувач Nazarii Obidniak.

"А скільки у нас тих громадян? Президент та його оточення, - подумала навздогін", - пише інший користувач Viktor Kotvytskyi.

"І чого я їх (золоті злитки) у себе не нахожу, і мої колеги також їх ще не знайшли. Може, не там шукаємо", - коментує Antonina Kolomoets.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко потрапив у економічний скандал

Спеціалізована антикорупційна прокуратура та Національне антикорупційне бюро 23 січня повідомили про підозру голові Державної аудиторської служби Лідії Гавриловій в незаконному збагаченні на 10 млн грн.

У НАБУ повідомили, що Гаврилова протягом 2015-2017 років отримала у власність активи, законність підстав набуття яких не підтверджена доказами та вартість яких значно перевищує її офіційні доходи.

Йдеться про нерухомість у Києві (квартира, два паркомісця), позашляховик (2016 року випуску), дороговартісні меблі, техніку, золоті злитки та готівку — у сумі $112,8 тис. та 8,5 тис. євро. Вказані суми детективи знайшли у Гаврилової під час обшуку квартири чиновника.

За даними бюро, посадовець також внесла завідомо недостовірні відомості до щорічних е-декларацій за 2015 (понад 2,86 млн грн) та 2016 роки (понад 4,67 млн грн).

Зараз ви читаєте новину «"Золоті злитки має кожен українець" - топ-чиновник здивувала інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути