Ексклюзиви
пʼятниця, 31 березня 2017 10:11

ЗМІ повідомили, куди подався Гринів

ЗМІ повідомили, куди подався Гринів
Гринів працює політтехнологом Порошенка - ЗМІ. Фото: УНІАН

Народний депутат Ігор Гринів покинув крісло голови фракції "Блоку Петра Порошенко" через вибори.

Про це пише "Апостроф".

"Останнім часом партію Блок Петра Порошенко трохи штормить, що й не дивно, з огляду на різнобічні інтереси і групи впливу, які туди увійшли", - повідомляє видання.

Складна ситуація складається і через залишення Гринівим посади голови президентської фракції.

"Чутки про його відхід у політикумі циркулювали давно, проте тільки минулого тижня під час засідання фракції Гринів остаточно заявив про свої наміри. Подейкують, що парламентарій просто втомився від фракційної роботи. Гринів, який весь цей час був політтехнологом Порошенка, зосередиться на прийдешній виборчій кампанії. Заміну йому у фракції поки що не знайшли, ніхто з озвучених кандидатів (Ірини Луценко, Ірини Геращенко, Артура Герасимова і Анатолія Матвієнка) не підтвердив намірів обійняти посаду. У секретаріаті фракції кажуть, що це має бути людина з міцною рукою, яка б зайнялася нелегкою організаційною роботою", - повідомляє сайт.

Невирішеним залишається і питання головування мера Києва Віталія Кличка в партії БПП, відзначає видання. Ще навесні минулого року київський мер повідомив про складення повноважень лідера партії. Однак з'їзд політсили з цього питання так і не відбувся, тому формально Кличко - досі голова партії.

"Останнім часом керівництво БПП знову підняло це питання. Найближчі соратники президента заговорили про кандидатуру Володимира Гройсмана як наймовірнішого претендента на цю посаду. Про це в одному зі своїх інтерв'ю заявив заступник голови фракції Сергій Березенко. Схожі меседжі озвучив і ще один член фракції Олексій Гончаренко: "Кличко як держслужбовець не може очолювати партію, а Гройсман і члени Кабміну - можуть. Одна з потенційних кандидатур - Гройсман, але я так розумію, він не прийняв ще для себе рішення. Все вирішить з'їзд партії"", - повідомляє сайт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий термін Порошенка пов'язали з МВФ

23 березня стало відомо, що голова фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді Ігор Гринів залишив свою посаду.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ повідомили, куди подався Гринів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути