вівторок, 04 квітня 2017 12:15

ЗМІ дізналися подробиці передсмертної зустрічі Вороненкова

ЗМІ дізналися подробиці передсмертної зустрічі Вороненкова
Вороненков особисто купив квиток людині, яка його здала. Фото: УНІАН

Колишній депутат Держдуми Денис Вороненков перед убивством ішов на зустріч із громадянином Росії Владиславом Тихонькіним.

Про це пише "Цензор.НЕТ", посилаючись на свої джерела.

"Вранці, об 11:30, перед зустріччю з Пономарьовим, Вороненков домовився про зустріч з однією людиною. Це був його московський водій, громадянин РФ Владислав Тихонькін. Вороненков хотів обговорити з ним деталі перегону машини з Москви до Києва, який Тихонькін здійснив з 22 на 23 число", - ідеться в повідомленні.

За даними українських спецслужб, під час перетину кордону Тихонькіна затримали співробітники ФСБ. На нього жорстко тисли з метою отримання інформації про Вороненкова. Передбачають, що його могли завербувати або ж контролювати засобами технічної розвідки.

Вороненков сам купив своєму водієві квитки в Москву на 23 березня. Перед відльотом вирішив зустрітися особисто. Про зустріч знав тільки Вороненков. Близько 14:00 у день вбивства Тихонькін вилетів у Росію.

"Про те, що Вороненков йшов на зустріч з Тихонькіним, слідство дізналося після того, як водій залишив Україну", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін через ЗМІ передав попередження інакодумцям

23 березня екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова вбили у Києві біля готелю "Прем'єр Палац". Він та екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов дали свідчення працівникам Генпрокуратури у справі екс-президента Віктора Януковича. У грудні 2016-го Вороненков отримав українське громадянство.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ дізналися подробиці передсмертної зустрічі Вороненкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути