пʼятниця, 11 лютого 2011 16:39

Житловий та Трудовий кодекси треба прийняти до квітня - "регіонал"

Житловий та Трудовий кодекси треба прийняти до квітня - "регіонал"

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов не хоче затягувати прийняття Житлового та Трудового кодексів.

Так Gazeta.ua він прокоментував заяву спікера парламенту Володимира Литвина про те, що Верховна Рада на пленарному тижні може зняти з розгляду ці законопроекти.

"Я не знаю, чим керується Литвин. Якщо він боїться за рейтинг своєї політичної сили, то по дослідженням центру Разумкова його взагалі немає. Він хоче спокійно добути цю каденцію. Але є уряд та президент, які бачать: якщо зараз не приймати такі складні закони, далі буде гірше. Реформи треба впроваджувати. Але деякі політичні сили хочуть розтягнути їх на роки. Я з цим не згоден", - зазначив депутат.

За словами Зубанова, в понеділок перед засіданням погоджувальної ради парламенту рада фракції Партії регіонів визначить свою позицію щодо розгляду цих документів.

"Всі закони, які входять до пакету реформ – пенсійні, Трудовий, Житловий та Митний кодекси, треба прийняти максимум до середини квітня. Також треба проголосувати Виборчий кодекс. У нас достатньо часу було. Вже двадцять років про це говоримо", - наголосив він.

"Регіонал" вважає, що треба відкласти розгляд гуманітарних законопроектів, поки не будуть проведені соціальні та економічні реформи.

Нагадаємо, сьогодні спікер ВР Володимир Литвин заявив, що зняття з розгляду Житлового кодексу може бути прийнято, "щоб не давати підстав для хвилювань на порожньому місці, щоб було менше підстав для політичного протистояння, і щоб була більш ретельна робота тих, хто причетний до відповідної ініціативи". Литвин також не виключив зняття з розгляду проекту Трудового кодексу.

Зараз ви читаєте новину «Житловий та Трудовий кодекси треба прийняти до квітня - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути