Ексклюзиви
понеділок, 12 червня 2006 12:10

Жириновський вважає, що може стати наступним президентом Росії

 

Лідер ЛДПР Володимир Жириновський заявив, що піде на президентські вибори 2008 року. Про це він сказав у прямому ефірі радіостанції "Эхо Москвы".

– Якщо проводити вільні вибори, без підтримки Путіним одного з кандидатів, то є шанс на перемогу, - вважає Жириновський.

– Якщо на вибори піде людина від "Єдиної Росії", я та Зюганов, то в мене більше шансів, ніж у Медвєдєва чи Зюганова", - сказав лідер ЛДПР. Він також повідомив, що на даний момент найвищі рейтинги у першого заступника голови правління Медвєдєва, у самого Жириновського та міністра оборони Іванова

Також Жириновський впевнений, що Іванов та Медвєдєв не є справжніми наступниками Путіна, це лише маневр для відводу виборців.

Коментуючи перспективи можливих кандидатів, він зазначив, що Медвєдєв для Росії надто "тихий", там потрібна людина жорсткіша.

Про Іванова Жириновський каже, що той ближче до силових структур і, якщо буде вирішуватись питання, хто кращий Медвєдєв чи Іванов, то виграє останній.

Прогнозуючи події 2008 року, лідер ЛДПР сказав, що вибори пройдуть "тихо, спокійно; оголосять вибори в Держдуму, пройдуть три партії, можливо, ще мінімум дві; на президентські вибори вийдуть три - чотири кандидати, потрібний кандидат переможе в першому турі за підтримки в 52% голосів і знову 8 років команда буде працювати".

Також Жириновський виступив за те, щоб президента у Росії обирали на 7 років.

– Краще один раз і на 7 років, щоб усі знали, що стовідсотково на наступний раз буде інша людина, але 7 років вона керує, і все, - сказав він, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський вважає, що може стати наступним президентом Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути