вівторок, 27 листопада 2018 12:38

Зеленському нагадали образливі висловлювання про Україну

Зеленському нагадали образливі висловлювання про Україну
"Коли Зеленський стане президентом, всі проблеми вирішуватимуться хештегами", - каже Майкл Щур.

Комік Володимир Зеленський, який раніше порівнював Україну з порноактрисою, взявся за просвітницький флешмоб CallMeUkrainian. Про це розповів телеведучий Майкл Щур в ефірі своєї програми.

"Зеленський розповідав про Україну комусь із кіпріотів... Звичайно кіпріот спочатку не повірив Зеленському, тому що перед цим комік виступав з "легендарним" номером, де Україна виступає в ролі порноактриси", - каже Майкл Щур і нагадує слова Зеленського "Украина, если честно между нами, напоминает актрису из немецких фильмов для взрослых".

У флешмобі Зеленський розповідає "Назвал ему (кіпріоту з обслуговуючого персоналу. - ред.) фамилии: Шевченко, Сикорский. Он сказал: "А, конечно, знаю".

"Звісно, людина з обслуговуючого персоналу за чайові скаже, що знає і Шевченка і Сікорського і навіть пісні з останнього альбому "ТНМК", - відреагував Майкл Щур.

"Тож, коли Володимир Зеленський стане президентом, всі наші проблеми будуть вирішуватися хештегами: депутати підуть у ср*ку, іноземці будуть дізнаватися про Україну російською мовою в Instagram, корупцію ми переможемо, написавши на паркані хетшег CalledNotCorruption. Хоча насправді Зеленський все ще не висунув свою кандидатуру у президенти, тому досі не може сказати CallMeкандидат у президенти", - додав телеведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці обирають президента, як пральну машину. Зеленський ідеально підходить

Верховна Рада призначила вибори президента на 31 березня 2019 року. Відповідну постанову нардепи підтримали 26 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Зеленському нагадали образливі висловлювання про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути