середа, 23 грудня 2020 14:32

Зеленський знову виграв би вибори - опитування

Зеленський знову виграв би вибори - опитування
Зеленський працює на посаді президента 1 рік і 7 місяців. Фото: preisident.gov.ua

Якби президентські вибори відбулися найближчим часом, то чинного главу держави Володимира Зеленського підтримали б 26,5% українців, які визначилися і пішли б голосувати. Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічною групою "Рейтинг" з 16 по 20 грудня.

За 5-го президента Петра Порошенка проголосували б 14,3% опитаних. За співголову ОПЗЖ Юрія Бойка - 10,1%, колишню прем'єрку Юлію Тимошенко - 9,8%, за нардепа з ОПЗЖ Віктора Медведчука - 7,7%, експрем'єра Володимира Гройсмана - 6,4%, колишнього голову СБУ Ігоря Смешка - 6%, голову Верховної Ради Дмитра Разумкова - 4,1%, голову "Радикальної партії" Олега Ляшка - 3,6%.

Важко відповісти - 4,4%, не голосували б - 5,2%.

Водночас діяльністю президента Зеленського не задоволені 65% опитаних, задоволені - 32%.

Водночас 58% не підтримують ідею відставки президента та призначення дострокових виборів. За підтримку такої ідеї висловилися 39% опитаних.

Соціологи опитали 2 тис. респондентів методом особистого інтерв'ю face-to-face в усіх регіонах України, за винятком окупованих Росію Криму та районів Донецької і Луганської областей. Похибка опитування - не більш як 2,2%

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд Шмигаля відпрацював на трійку - економіст

Українці обрали президентом Володимира Зеленського на виборах 21 квітня 2019 року. У 2-му турі за нього проголосували 73,22% виборців. Що Зеленський обіцяв на виборах, можна прочитати тут.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський знову виграв би вибори - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути