вівторок, 28 лютого 2023 16:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський зібрав Ставку: доповідали Залужний і Буданов

Зеленський зібрав Ставку: доповідали Залужний і Буданов
Президент Воложимир Зеленський, начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов, головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний і начальник Генерального штабу ЗСУ Сергій Шаптала. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача.

На Ставці розглянули загальну оперативну обстановку та ймовірний характер дій ворога найближчим часом. Про це повідомив сайт глави держави.

Про оперативну обстановку і ймовірний характер дій ворога доповіли головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний і начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Олександр Сирський і командувач ОСУВ "Таврія" Олександр Тарнавський доповіли про перебіг бойових дій у районах відповідальності їхніх угруповань.

Командувач ОСУВ "Північ" Сергій Наєв і командувач ОСУВ "Одеса" Едуард Москальов доповіли про ситуацію на Північному і Південному напрямках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські воїни збили черговий російський літак

Також розглянули стан забезпечення Сил оборони боєприпасами і технікою. Перебіг підготовки українських військових за кордоном, зокрема потреби Сил оборони щодо чисельності і спеціальностей.

Вчора українські воїни відбили понад 60 атак ворога на п'яти напрямках. На Бахмутському напрямку ворог кидає штурмові загони "групи Вагнера", розповів генерал Сирський.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський зібрав Ставку: доповідали Залужний і Буданов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути