Ексклюзиви
середа, 13 березня 2019 15:38

Зеленський "смалить": оприлюднили свіжий рейтинг кандидатів у президенти

Шоумен Володимир Зеленський лідирує у рейтингу президентських симпатій - за нього готові проголосувати 27,7% тих, хто визначився.

Про це свідчать результати опитування Центру соціальних та маркетингових досліджень "Социс", який курує політтехнолог президента Ігор Гринів.

Друге місце посів нинішній президент Петро Порошенко - його готові підтримати 19,6% опитаних. Третє - лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, за яку готові проголосувати 14,8% тих, хто визначився і піде на вибори.

 

При цьому найімовірнішим переможцем на президентських виборах респонденти вважають Порошенка. 23,9% респондентів назвали його прізвище на питання "Хто з наступних кандидатів, на Вашу думку, переможе?". 19,3% опитаних прогнозують перемогу Зеленському, 13,2% - Тимошенко.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Порошенка готуються до судових розборок з Тимошенко після виборів

Вибори президента відбудуться 31 березня. Якщо жоден із кандидатів не набере понад 50% голосів, 21 квітня відбудеться другий тур. До нього вийдуть двоє найрейтинговіших кандидатів.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський "смалить": оприлюднили свіжий рейтинг кандидатів у президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути