Ексклюзиви
понеділок, 12 квітня 2021 18:26

Зеленський взяв на фронт журналіста CNN. Що сказав

Зеленський взяв на фронт журналіста CNN. Що сказав
США - хороший друг України, але є потреба в більшій допомозі з протидії російській агресії, сказав Зеленський.

Україна готова до російського вторгнення. Про це президент Володимир Зеленський сказав журналісту американського видання CNN. Журналіст побував на фронті, де українські військові протидіють російському окупанту, який захопив райони Донецької та Луганської областей.

"Звичайно. З 2014 року ми знаємо, що це може статися кожного дня. Вони (росіяни. - Gazeta.ua) готові. Але і ми готові, тому що перебуваємо на своїй землі та на своїй території", - сказав глава держави.

"Якщо я відвідаю військову базу, хлопці на самій передовій фронту почують про це і подумають, що я про них забув. Вони мають знати, що мають політичну підтримку", - заявив Зеленський.

Якщо США бачать Україну в НАТО, то вони повинні це сказати прямо і це зробити. Не тільки на словах, також заявив президент.

Зеленський зауважив, що США - хороший друг України, але президент Джозеф Байден "має робити більше", щоб допомогти стримувати російську агресію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Гаазького трибуналу направили матеріали про воєнні злочини Росії

8-й рік триває агресія РФ проти України. У березні 2014-го російський окупант захопив Крим. Також російська армія захопила райони Донецької та Луганської областей. Там діють російські окупаційні адміністрації.

З початку цього року на фронті загинули 26 українських воїнів, казав Зеленський минулого тижня.

У суботу ввечері під час ворожого обстрілу поблизу Золотого загинув старший солдат Андрій Теперик.

З різних регіонів РФ під виглядом контрольних занять російські збройні сили нарощують війська поблизу державного кордону України - на півночі, сході та півдні, заявляв головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський взяв на фронт журналіста CNN. Що сказав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути