Ексклюзиви
четвер, 13 жовтня 2022 13:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський висловився про держави, які продовжують розмовляти з Путіним

Зеленський висловився про держави, які продовжують розмовляти з Путіним
Президент Володимир Зеленський вкотре наголосив, що дипломатія з Росією за нинішніх умов є неможливою. Фото: скріншот з відео

Президент Володимир Зеленський укотре заявив, що потрібно максимально ізолювати Російську Федерацію дипломатично через її варварські обстріли й убивства людей в Україні.

Дипломатія з Росією за нинішніх умов є неможливою. Про це Зеленський сказав під час виступу перед депутатами ПАРЄ 13 жовтня, пише ТСН.

За його словами, не може бути такої ситуації, коли провідні європейські держави й світ підтримують територіальну цілісність України й ізолюють Росію. Тоді як "деякі держави продовжують розмовляти, немов нічого не відбувається".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін і Ердоган в Казахстані обговорять Україну та "велику угоду" із Заходом – ЗМІ

"Дипломатія – найпотужніший інструмент, коли не працює зброя. Дипломатії сьогодні з Росією не може бути. Не може бути поваги до керівництва, яке вбиває, захоплює, не поважає міжнародне право", – сказав Зеленський.

Він наголосив, що пересічні росіяни, які в мережі зловтішаються з трагедій в Україні, мають знати, що ця війна відбувається в Україні через те керівництво, яке вони обрали.

З президентом Росії Володимиром Путіним не може бути жодного діалогу. Путін не має майбутнього, він відчуває "наближення фіналу", сказав Володимир Зеленський учасникам позачергової зустрічі "Великої сімки".

12 жовтня Генеральна асамблея ООН ухвалила резолюцію, яка засуджує незаконну анексію Росією території чотирьох областей України. За підтримку резолюції проголосували 143 зі 193 учасників Генасамблеї ООН, 35 країн утрималися, а п'ять – проголосували проти, зокрема Росія.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський висловився про держави, які продовжують розмовляти з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути