Ексклюзиви
середа, 17 березня 2021 16:16

Зеленський викликає в українців переважно негативні емоції

Зеленський викликає в українців переважно негативні емоції
58% опитаних поставили Зеленському за 5-бальною шкалою одиницю або двійку. Фото: Getty Images

Центр Разумкова опублікував результати чергового соціологічного дослідження. За ними у 39% респондентів президент Володимир Зеленський викликає переважно негативні емоції.

18,5% ˗ переважно позитивні, 26% ˗ рівною мірою негативні і позитивні, 13% ˗ не викликає якихось емоцій.

47% вважають, що якості особистості (особливості характеру, вольові та моральні якості) Зеленського більшою мірою не відповідають посаді президента. 18% вважають, що відповідають, а 29% − що відповідають і не відповідають однаковою мірою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна щороку втрачає через корупцію 1 державний бюджет

Даючи оцінку, чи володіє Зеленський достатнім професійним досвідом і компетентністю за п'ятибальною шкалою, де найнижчий бал означає "професійний досвід і компетентність практично відсутні", а найвищий – що він "володіє значним професійним досвідом і компетентністю", 58% опитаних обирали бал "1" або "2". Це відповідає низьким оцінкам. А 16% − бали "4" або "5".

44% опитаних оцінюють наявні результати діяльності Зеленського на посаді президента переважно негативно, 15% − переважно позитивно. 37% вказують, що є як негативні, так і позитивні результати.

Соціологи опитали 2018 респондентів віком від 18 років з 5 по 9 березня у всіх регіонах України, за винятком окупованих Росією Криму та районів Донецької та Луганської областей.

Похибка дослідження не перевищує 2,3%.

Якби найближчим часом відбулися президентські вибори, то за чинного голову держави Володимира Зеленського проголосували б 27,4% тих, хто візьме участь у виборах і визначився з кандидатурою.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський викликає в українців переважно негативні емоції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути